Премини към основното съдържание

За продуктите на Синупрет®

продуктите на Синупрет

Уникалност на продуктите на Синупрет®

Продуктовата линия на Синупрет® е с уникален състав от 5 растения със сложен ефект за лечение на остър и хроничен риносинузит.

При риносинузит Синупрет® не само премахва симптомите, но и лекува болестта. Има успокояващ ефект върху слузта и деконгестацията - Синупрет® е единственото лекарство, което има доказан секреторен ефект на нивото на носната лигавица и параназалните синуси.

Възстановява мукоцилиарния клирънс, така нареченият механизъм за самопочистване, който освобождава носната кухина от слуз, бактерии, вируси и други примеси от въздуха, ускорява възстановяването и предотвратява развитието на усложнения. Американски учени наричат ​​това „ефектът на Синупрет.“ Освен това Синупрет® доказа своята антивирусна активност върху най-често срещаните респираторни вируси, така че комплексният ефект на Синупрет® може ефективно да лекува остър и хроничен риносинузит.

Производствената технология е друго предимство на Синупрет - продукти на немската компания Bionorica, създадени с помощта на технологията PHYTONEERING. Това винаги гарантира висококачествен стандарт за лекарства Bionorica, включително гамата Синупрет®.